We zijn vaak druk, druk, druk. Het is dan makkelijk om te vergeten om stil te staan. We hebben of nemen geen tijd om mentaal uit te rusten of ons te ontspannen. We zorgen goed voor ons lichaam door gevarieerd te eten en voldoende te bewegen, maar zorgen voor je innerlijk is minder vanzelfsprekend.

De podcast ‘Zorgen voor je Ziel’ wil je daarbij helpen. Ook in dit nieuwe seizoen is het belangrijk om rust te nemen en te investeren in jezelf. Maak bijvoorbeeld een wandeling van een half uur terwijl je lekker naar de podcast luistert. We nodigen je uit tot nadenken: Welke keuzes maak ik? En waarom? Theoloog en spreker Reinier Sonneveld gaat in gesprek met presentator Ronald Koops over de vraag hoe we beter kunnen reflecteren en hoe je daar te tijd en de rust voor vindt.

Verder gaan we met Prediker proberen meer balans te vinden in ons leven. Want soms moet je dingen juist vasthouden en soms mag je ze loslaten, maar hoe doe je dat? De onderwerpen die in de podcast worden besproken zijn persoonlijk en tegelijkertijd praktisch toe te passen in jouw leven. Tot slot is de podcast natuurlijk ook gevuld met gezelligheid: humor en diepgang gaan hand in hand. De gesprekken dagen je uit om tijd te maken voor rust, reflectie en overdenking. Ga jij die uitdaging aan?

Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering van Zorgen voor je Ziel. Luister en abonneer via Apple PodcastSoundcloud Spotify of zoek op ‘Zorgen voor je Ziel’ in je favoriete podcastapp.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat over hoe je uitstelgedrag overwint en kun je hieronder luisteren.