Vraag vandaag nog een lied aan als blessing voor familie, vrienden, collega’s, buren of die ene speciale persoon in je leven! Zeg het op de radio met de allermooiste muziek en bemoedig, feliciteer, vier de liefde, strooi met complimenten en opbouwende teksten. Vraag een lied aan!

Tim Hendriks

Tim Hendriks

"De blessings zijn goud waard! Aan mij de eer om ze iedere werkdag te mogen bezorgen", vertelt Tim Hendriks (1983). "Steeds weer ben ik onder de indruk van de warmte en betrokkenheid die in de verzoeken doorklinkt. Ik merk dat deze muzikale blessings enorme impact hebben."

Blessings gemist

Meer Groot Nieuws gemist

do 18 juli

09:00 - 10:00

Beluister nu

wo 17 juli

09:00 - 10:00

Beluister nu

di 16 juli

09:00 - 10:00

Beluister nu

ma 15 juli

09:00 - 10:00

Beluister nu

Maak kans op een DAB+ radio

In deze vriendenweek zetten we onze vrienden in het zonnetje in Blessings. We zijn enorm dankbaar voor jouw steun aan Groot Nieuws Radio. Vertel ons waarom je ooit vriend bent geworden van Groot Nieuws Radio. Klik hier en vul het formulier in. Onder de inzendingen verloten we een aantal Sangean DPR-64 DAB+ radio's.

Doe mee met de actie

GitaarOp zoek naar een speciaal lied?

Wil je een blessing aanvragen en ben je op zoek naar een speciaal lied? We helpen je graag in die zoektocht! Op deze pagina vind je lijsten met liederen voor allerlei situaties. Een lied voor als je dankbaar bent, om een geboorte te vieren, om iemand te feliciteren met een huwelijk of om Gods zegen toe te wensen.

Inspiratie voor een blessing

Reageren op Blessings

Stuur een e-mail via dit formulier of stuur een Whatsappje via 088 027 5665.

Lees hier meer over app'en naar de studio.