Sluit het jaar af met Groot Nieuws Radio tijdens deze speciale Oudejaarsavonduitzending. Geniet van een mix van mooie muziek, verhalen en Bijbelgedeelten. Ook vragen we samen met jou een zegen voor het nieuwe jaar. De presentatie van deze avond is in handen van Daan Hartgers.

Daan Hartgers

Daan Hartgers

“Je hebt nagenoeg níets nodig (een microfoon en ‘geluid’). Daarmee ontstaat een wereld waarin we weg kunnen dromen, of ons kunnen vermaken. Waar we ons gesteund voelen of geïrriteerd kunnen raken. Samen kunnen lachen en huilen, of ons verwonderen. Radio is voor mij als een goede vriend. Prachtig!" Daan begon al in 1992 als programmamaker bij de Evangelische Omroep, 15 jaar later verhuisde hij naar Omroep Gelderland en nu presenteert hij elke werkdag van 12.00 tot 14.00 uur de Lunchroom op Groot Nieuws Radio.

Oudejaarsavond gemist

Meer Groot Nieuws gemist

zo 01 januari

00:00 - 01:00

Beluister nu

zo 31 december

20:00 - 23:59

Beluister nu

De mensen die we missen


Oudejaarsavond, een avond waarop vaak herinneringen naar boven komen aan de mensen die we sinds dit jaar moeten missen. Pijnlijke herinneringen, maar ook mooie en kostbare; herinneringen om te koesteren en te delen. Dat kan op Oudejaarsavond bij Groot Nieuws Radio, samen met een passende (verzoek)plaat. Deel hieronder via 'reageren op Oudejaarsavond' bij wie jij stil wilt staan en waarom. We bellen je (voorafgaand aan de uitzending) graag voor een gesprekje om herinneringen te delen aan de mensen die we missen.

Reageren op Oudejaarsavond

Stuur een e-mail via dit formulier of stuur een Whatsappje via 0627065112.

Lees hier meer over app'en naar de studio.
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.