In de Vriendenweek gaat Tim Hendriks, presentator van de programma’s Blessings en Wens, langs bij enkele vrienden van Groot Nieuws Radio. Zo ook bij Mariet den Ouden uit Goes, vaste luisteraar van onder andere Blessings. Vaak luistert ze tijdens wandelingen door prachtige Zeeuwse landschapen.

Marriet kwam in aanraking met Groot Nieuws Radio door haar moeder. Toen ze oppaste op haar kinderen, luisterde ze vaak naar de christelijke zender. “Ik ken het helemaal niet, maar als zij het graag wil luisteren, prima. Op een gegeven moment ben ik me erin gaan verdiepen en ging ik het vaker luisteren. Toen dacht ik: het is eigenlijk best wel rustgevend. Normaal luisterde ik naar Sky Radio of 3FM. Toen ik 1,5 jaar naar Groot Nieuws Radio luisterde, hoorde ik een oproep om vriend te worden. Toen dacht ik: wel luisteren en geen vriend zijn, dat klopt niet.”

Bekijk hier de video van de date met Groot Nieuws Radio-luisteraar Mariet. Tim Hendriks ging bij haar langs om haar te bedanken voor haar betrokkenheid bij en liefde voor het station.

Zie jij een date met Tim wel zitten? Stuur een persoonlijk mailtje naar tim@grootnieuwsradio.nl, stel je kort even voor en vertel over jouw vriendschap met Groot Nieuws Radio. Voor je het weet, heb je een afspraak!

Beeld: Groot Nieuws Radio