Hét lunchprogramma van Groot Nieuws Radio krijgt met ingang van het nieuwe radioseizoen een nieuwe presentator. Laurens van de Kraats neemt het stokje over van Nando Kok, die het programma Sandwich maar liefst 7,5 jaar presenteerde. In het nieuwe radioseizoen gaat Nando gaat zich meer richten op zijn werk als muzieksamensteller en audiovormgever.

Laurens van de Kraats presenteert nu het programma De Nieuwe Morgen op vrijdagochtend. Hij heeft zin om de overstap te maken naar de middag. “Elke werkdag op de radio is een jongensdroom die uitkomt”, vertelt Laurens. “Ik heb enorm veel zin om elke middag tussen twaalf en twee te lunchen samen met de luisteraars van Groot Nieuws Radio. Het is prachtig dat we als station luisteraars mogen helpen om dichtbij God te leven.”

Nando Kok: “We hebben besloten dat ik me ga focussen op het werk achter de schermen. Er is gelukkig genoeg presentatietalent. Ik heb er alle vertrouwen in dat je met Laurens steeds een fantastische start van je middag zal beleven”, vertelt Nando.

Het zal voor Nando geen afscheid zijn als presentator. Hij blijft invallen voor verschillende programma’s.