Donaties en giften

Wat is het ANBI nummer van Groot Nieuws Radio?
Groot Nieuws Radio is een ANBI (Algemeen nut beogende instelling). Dat betekent dat giften aftrekbaar zijn van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Ons RSIN is: 820381159

Luisteren naar Groot Nieuws Radio

Op welke manier kan ik naar Groot Nieuws Radio luisteren?

Groot Nieuws Radio is op verschillende manier te vinden, waaronder DAB+, de app, webplayer, internetradio en interactieve televisie. Het overzicht met de verschillende luisteropties vind je hier.

Hoe luister ik Groot Nieuws Radio via Airplay?

Wil je luisteren via Airplay? Hier lees je hoe dat moet:

  1. Open de Groot Nieuws Radio app op en start de stream
  2. Open het bedieningspaneel op je iPhone en iPad (meestal met een swipe vanuit de rechterbovenhoek of onderaan). Je ziet nu een heel paneel met allemaal knopjes.
  3. Rechts bovenin zie je een blokje met een playknop, daarbij staat rechtsboven ook een knopje dat staat voor airplay. Als je daar op tikt, kun je een externe luidspreker (die werkt met Airplay of Bluetooth) selecteren.

De app werkt niet (goed). Wat moet ik doen?

In een enkel geval is er een storing bij GNR en hopen we met jou dat deze snel verholpen is. Ook kan het een probleem zijn in je smartphone of met de wifiverbinding. Het kan dan helpen om de app te verwijderen en daarna opnieuw te downloaden via de app-store. Meer vragen over de app vind je hier.

Ik heb problemen met luisteren Dab+.

Hier vind je meer informatie over luisteren via Dab+.

 

Overige vragen

Kan Groot Nieuws Radio (plaatselijke) acties en projecten ondersteunen?

Omdat wij als radiostation onze vaste programma’s hebben en daarin zelf een keuze maken welke acties er eventueel bij een specifiek programma passen, kunt u ons niet benaderen om onze hulp bij plaatselijke of zelfs landelijke acties te realiseren. Wij waarderen deze initiatieven ten zeerste, maar raden u aan andere opties te overwegen.

Ik ben op zoek naar audiomateriaal van een uitzending. Waar kan ik dat vinden?

Uitgezonden programma’s zijn terug te luisteren via Groot Nieuws Gemist. Ook kun je een aantal programma’s als podcast beluisteren. Hier vind je het overzicht van onze podcasts. We leveren geen audiobestanden van onze uitzendingen op verzoek.

Ik heb kaarten gewonnen voor een concert. Wanneer krijg ik die?

Je ontvangt de tickets vlak voor het concert in je mailbox. Het is wel van belang dat je de laatste week de spambox controleert. Soms komen de tickets daarin terecht!

Kan ik bij jullie boeken kopen?

Nee, wij verkopen geen boeken of cd’s. De boeken die in onze uitzendingen zijn besproken, vind je terug in onze winkel. Als je een boek wilt bestellen, kan dat via de website die bij het boek vermeld staat.

Geen antwoord gevonden op jouw vraag? Neem dan gerust contact met ons op!