Nu op Groot Nieuws Radio

00:00 - 05:25 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

Hillsong Chapel Mighty To Save
Luister

Word vriend van Groot Nieuws Radio & ontvang de nieuwste CD van Sela

Al twee jaar voert het lied 'Ik zal er zijn' van Sela de Top 1008 aan, de lijst met mooiste liederen volgens de luisteraars van Groot Nieuws Radio. Sela is terug met een nieuw album met liederen voor de kerk: 'Vreugde van mijn hart'.

Word vriend van Groot Nieuws Radio voor € 7,50 per maand en ontvang dit  album van Sela gratis thuisgestuurd. Als vriend ondersteun je het werk van Groot Nieuws Radio. Met jouw gift kunnen we programma's maken vol goede gesprekken, bemoedigingen en muziek van nog veel meer andere christelijke artiesten.

Groot Nieuws Radio ontvangt geen subsidie van de overheid. Voor het maken en uitzenden van programma's zijn we afhankelijk van adverteerders en donateurs.

Doe je mee? Vul nu onderstaand formulier in en word vriend van Groot Nieuws Radio! Dank voor jouw steun!


Mensen met een bijzonder getuigenis, schrijvers, muzikanten en deskundigen komen in Bij Jorieke hun ervaringen en verhalen delen. Jorieke is er elke maandag-, dinsdag- en donderdagochtend. Backstage is hét muziekprogramma van Groot Nieuws Radio. Met verhalen van artiesten en de première van nieuwe muziek. Hans van Vuuren hoor je elke middag tussen 14:00 en 16:00.

Ja, ik word vriend van Groot Nieuws Radio!

 

 

Kalender (dd-mm-jjjj) 


Vragen? Stuur dan een mailtje of bel 0909 - 123 1008 (55 cent/minuut). Kies in het menu voor optie 4. | Je kunt ook een eenmalig doneren, klik hier om een gift te geven | Rekeningnummer: NL29 RABO 0319 0010 08 t.n.v. Stichting Groot Nieuws Radio te Veenendaal. BIC: RABONL2U | ANBI: Stichting Groot Nieuws Radio is sinds 28 januari 2009 erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en daarom zijn uw donaties aftrekbaar voor de belasting. Lees meer