Bij goede liederen heb je niet altijd de tekst nodig. Soms is het al genoeg om de melodie te horen en je brein zorgt zelf op een bijzondere manier dat je de tekst er toch bij hoort. Op het nieuwe album van Jaap Kramer en Hendrik van Veen zul je ontdekken dat dat bij bijna elk lied gaat gebeuren, of het nou om het relatief nieuwe ‘Ik Zal Er Zijn’ of het oudere ‘Omdat Hij Leeft’ gaat.

De twee toetsenisten van Urk zijn achter de piano en het orgel gekropen en hebben viertal instrumentale versies op deze CD gezet, die ongetwijfeld heel wat herkenning zullen opleveren.

En het mooie is dat ze kriskras de bundel doorgaan. Van ‘Aan Uw Voeten Heer’ naar ‘Als Een Hert Dat Verlangt Naar Water’. Van het héle verse ‘Op Die Dag (818)’ naar het allereerste lied ‘Hij Is De Koning Van Mijn Hart’. Van ‘Wees Stil Voor Het Aangezicht Van God’ naar ‘De Rivier’ en ‘Looft De Here, Alle Gij Volken’. Kortom: lekker verrassend, lekker divers!

Dit album is de CD van de Week in Wens. De CD kun je bestellen op Gospel.nl. Door te bestellen via deze link, steun je ook het werk van Groot Nieuws Radio.