In deze laatste week voordat we een aantal weken overschakelen naar Zomerradio, zetten we ‘In His Love’ in het zonnetje als Wens CD van de Week. Het album verscheen in 2007 in verband met het 10-jarig jubileum van Christelijk Regiokoor Adonai uit Waddinxveen. Begrijpelijk ook dat er ’10 Jaar Passie’ op de voor- én achterkant is gezet.

Liederen van dit album zijn de afgelopen jaren veelvuldig op Groot Nieuws Radio te horen geweest. De uitvoeringen van ‘Vleugels’, ‘Licht Van De Wereld’ en ‘De Kracht Van Uw Liefde’ zullen bij menig Wens-luisteraar flink wat herkenning geven. Maar ook Engelstalige liederen als ‘The Majesty, ‘Spirit Of God’, ‘Bread And Wine Of Life’ en de titelsong hebben voor heel wat fijne luistermomenten gezorgd.

Het album werd opgenomen in de Hervormde Kerk van Hazerswoude-Dorp, waarbij het koor begeleid werd door Jan Lenselink (piano), Jacques Marcus (fluiten), Jeroen Nieuwint (bas) en Mark Wester (drums & percussie). Adonai staat al sinds de start onder leiding van dirigent Peter Burger.

Omdat er vanwege de corona-crisis momenteel bijna geen nieuwe CD’s verschijnen, kiezen we bij Wens in de rubriek ‘Wens CD van de Week’ voor albums die ook járen na het verschijnen hun kracht niet verloren hebben.