‘De liederen op deze CD spreken van vertrouwen in God. Vertrouwen is niet altijd gemakkelijk om te doen. Het is een proces van loslaten, geloven en hopen. In mijn geloof in God de Vader en in Zijn Zoon Jezus Christus leer ik steeds meer te zien hoeveel vertrouwen inhoudt. Ik mag vertrouwen op Hem, ondanks alle schaduwkanten van dit leven. Hij is betrouwbaar en Hij zal er zijn.’

Met deze woorden legt Noortje in het boekje van het album ‘Trust In You’ uit waar de inhoudelijke kern van het album ligt. Het gaat hier dan weliswaar om een instrumentaal album, maar het verlangen om vertrouwen in God te communiceren is duidelijk aanwezig in de songselectie. Het brengt ons vaak in de Opwekkingsbundel met liederen als ‘Breng Dank Aan De Eeuwige’, ‘Stil, Mijn Ziel Wees Stil’, ‘Ik Stel Mijn Vertrouwen’, ‘Tienduizend Redenen’ en ‘Jezus Vol Liefde’.

Ze wordt muzikaal ondersteund door Jan Lenselink (piano), Marcel Tiemensma (gitaar), Mark Wester (slagwerk & percussie) en Sylvia Maessen (contrabas). Het album werd opgenomen in de Vrij Evangelische Kerk van Nijverdal.

Afgelopen zaterdag was Noortje te gast in ‘t Heerlijk Loflied, waarin ze uitgebreid over dit album sprak. Het gesprek is terug te luisteren via www.grootnieuwsradio.nl/gemist

De ‘Wens CD van de Week’ is een album dat even lekker een week in het zonnetje mag staan. De ene week is dat een gloednieuwe CD, de andere week een album dat ook járen na het verschijnen zijn kracht niet heeft verloren.