Een nieuwe koor-CD in een tijd dat er geen koor kan oefenen en dus al helemáál geen opnames kan maken? Het mag op z’n minst bijzonder heten en dat beseffen ze bij Adonai ook. Het was oorspronkelijk namelijk helemaal niet de bedoeling om het najaarsconcert ‘Mijn Bestemming’ dat op 16 november 2019 in de Ontmoetingskerk van Waddinxveen plaatsvond, ook daadwerkelijk op CD uit te brengen. Toch was er die avond ‘voor eigen gebruik’ een opname gemaakt, die dusdanig goed uitviel, dan het koor eind 2020 besloot de ‘corona-stilte’ te doorbreken en de opnames met de koormuziekliefhebbers te delen.

‘Mijn Bestemming’ bestaat op dit album uit 16 liederen, variërend van het Nederlandstalige ‘Achter De Wolken’, ‘Ik Zal Er Zijn’ en ‘Alles Voor Hem’ tot Engelstalige werken als ‘Blessings’, ‘We Will Serve Him’ en ‘The Prayer’. Nieuw in het repertoire van CRK Adonai zijn de liederen ‘Op Die Dag In Die Hemel’ en ‘Because He Live (Amen)’.

Het koor maakte tijdens het concert gebruik van een uitgebreide muzikanten-selectie: André van Vliet (orgel), Jan Lenselink (piano), Elsemarieke Den Hartogh (fluit), Thieme Schipper (saxofoon), Kees de Bruin (synthesizer), Tim Brandsen (contrabas) en Mark Wester (percussie). Solist Marco Hoorn zingt in bepaalde liederen mee en neemt ‘Ga Met God’ helemaal in z’n eentje voor z’n rekening.

De CD is voor 10 euro verkrijgbaar op crkadonai.nl

Christelijk Regiokoor Adonai, Mijn Bestemming  (2020, JQZ Muziekproducties)