Zangeres Delise brengt vrijdag 11 februari haar eerste volledige popalbum uit. ‘Ik Ken Je’, is de titel, net als het nummer dat ze recent al uitbracht. En er staan naast een hoop nieuwe nummers ook bekende nummers op, zoals ‘Hoe Mooi’, ‘Bij U Is Het Goed’ en ‘Storm Op Het Meer’. Als bonus zit er een extra EP bij die 6 live opgenomen nummers bevat. Aanstaande zaterdag zal het album tijdens een livestream in een akoestische setting gepresenteerd worden. Deze week maak je bij Groot Nieuws Radio kans om dit gloednieuwe album te winnen!

Lees na de video hoe jij kans maakt op ‘Ik Ken Je’ van Delise

Over deze cd zegt Delise: “De cd ligt dicht bij mijn hart ligt en is heel persoonlijk. Ik neem de luisteraar mee op reis langs thema’s die mijzelf hebben geraakt de afgelopen tijd. Zo zijn gaat het over je vertrouwen écht stellen op God, dankbaarheid voor de dingen die Hij geeft, maar ook de vraag: waar bouw je op? Maar het thema dat steeds als een rode draad door alle liedjes heengaat, is dat we Gods geliefde kinderen zijn aan wie Hij zijn Zoon gaf. En dat Hij tegen jou en mij zegt: ‘Ik ken je’. Ik schrijf mijn liedjes vaak naar aanleiding van een proces waar ik zelf doorheen ga. Wat dat betreft is liedjes schrijven voor mij een manier van verhalen vertellen. Met de liedjes van de cd Ik ken je hoop ik de luisteraar aan het denken te zetten en te bemoedigen.”

Wil jij kans maken op deze CD? Vul het formulier hieronder in en luister deze week naar De Nieuwe Morgen (tussen 06.00-09.00 uur) en De Dag Van Vandaag (tussen 16.00-19.00 uur) om te horen of je gewonnen hebt.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Foto: facebook Delise