Hoe is het met de jongere(n) in jouw omgeving? Kan hij/zij wel een bemoediging gebruiken? Dan hebben we iets moois! Dit weekend hebben we samen met SevenFM en Opwekking YOUTH een winactie, speciaal voor jongeren.

Jaarlijks bezoeken veel jongeren de bekende Pinksterconferentie Opwekking. Dit jaar is deze opnieuw online te zien en luisteren, ook via Groot Nieuws Radio. Het belooft een prachtig weekend te worden, maar natuurlijk nog steeds een andere ervaring dan het grote tentenfeest in Biddinghuizen. Waar jongeren vaak met grote groepen kamperen en het goed hebben met vrienden.

Promises

Het team van YOUTH. Opwekking maakte een tof t-shirt, speciaal voor jongeren, om hen te herinneren aan Gods beloften. Juist in deze tijd:

Gods beloften staan vast! Hij was er altijd en is er voor je vandaag. En hoe onzeker de toekomst ook is, Hij gaat met je mee. Dit toffe t-shirt herinnert je daarom op een subtiele manier aan alles wat God heeft gedaan en zet je stil bij Zijn beloften.

There has never been the slightest doubt in my mind that the God who started this great work in you would keep at it and bring it to a flourishing finish on the very day Christ Jesus appears. (Philippians 1:6, The Message)

Live the music

Ook Seven FM, onderdeel van Groot Nieuws Radio, wil jongeren bemoedigen met eigentijdse christelijke muziek. Muziek om te luisteren met een boodschap om naar te leven.

Op de cap staan woorden die je daaraan herinneren: Live the music!

Winactie

Dit weekend mogen we een t-shirt van YOUTH. Opwekking en een cap van Seven FM weggeven.

Misschien ken jij een jongere die in deze onzekere tijd wel iets opbouwends kan gebruiken. Nomineer hem of haar dan en maak kans op dit toffe pakket! Meedoen aan de actie kan t/m 24 mei door het invullen van onderstaand formulier.

Welke jongere gun jij dit mooie pakket?

Deze winactie is afgelopen.