Morgen is het zover: dan luister je de hele dag naar de Opwekking Top 100 op Groot Nieuws Radio. Dé lijst met honderd van de allermooiste Opwekkingsliederen, volgens de stemmers.

Bekijk nu hier alvast de nummers 11 – 100. De top 10 houden we nog even geheim, die hoor je vrijdagmiddag live. We presenteren de Opwekking Top 100 tussen 08.00 en 18.00 uur.

Nieuwe liederen 

Dit jaar zijn veel nieuwe Opwekkingsliederen de Top 100 in gestemd, die vorig jaar niet in de lijst stonden. Staat één van jouw favorieten hier tussen?

Onze schuilplaats is God

Een hoge nieuwe binnenkomer is Opwekking nummer 847: ‘Onze schuilplaats is God’. Het lied werd vorig jaar opgenomen in de Opwekking bundel, maar was daarvoor al bekend door de Mozaiek Worship Band. Het lied staat op nummer 12 in de lijst.

 

Toon mij Uw glorie

Begin dit jaar maakten we kennis met Opwekking 860, nu staat het al in de Opwekking Top 100. Dit prachtige nieuwe lied over de glorie van God staat dit jaar op nummer 20 in de Opwekking Top 100.

 

Glorie aan God

Terug van weggeweest: Opwekking 354. Het lied ‘Glorie aan God’ stond in 2019 voor het laatst in de lijst, toen op nummer 72. Dit jaar krijgt het lied opnieuw een plek in de lijst, op nummer 93.

 

Live vanaf Opwekking

Vrijdag 3 juni zitten onze presentatoren vanaf 08.00 uur klaar op het terrein van Opwekking om de lijst aan je te laten horen. Luister én kijk live mee en geniet van mooie muziek.