Groot Nieuws uit de Natuur is er nu ook als podcast! De wekelijkse radiorubriek in De Nieuwe Morgen is een persoonlijke favoriet van presentator Annemarie Biljard. Al bijna honderd afleveringen maakte zij met verschillende natuurkenners en –liefhebbers. Ze liet zich rondleiden in diverse gebieden en verbaasde en verwonderde zich over de prachtige wonderen van de natuur. Van oeverzwaluw tot bever en van de kornoelje tot populier; van alles is er voorbij gekomen.

Enthousiast vertelt Annemarie: “Een van de mooie dingen is dat ik als argeloze liefhebber zomaar in de natuur rondloop zonder overprikkeld te raken. Dat zijn trouwens de woorden van een boswachter, haha. Tegelijk is dat een nadeel want daardoor kan je zomaar iets missen van wat zich vlak voor je afspeelt. En die twee aspecten komen samen in Groot Nieuws uit de Natuur. De liefhebber en de kenner.”

Groot Nieuws uit de Natuur was al wekelijks te beluisteren op woensdag in De Nieuwe Morgen. En nu dus ook als podcast! Elk seizoen verschijnen er 3 nieuwe afleveringen.

Luisteren en abonneren: Apple PodcastSoundcloudSpotify of je favoriete podcastapp.

Luister hier de eerste afleveringen van ‘Groot Nieuws uit de Natuur’: