Het lied ‘You Say’ van Lauren Daigle staat dit jaar op nummer 1 in de Top 1008 van Groot Nieuws Radio. Op nummer 2 en 3 komen twee nieuwe liederen binnen: ‘Jezus Overwinnaar’ van Mozaiek Worship en ‘Leef met volle teugen’ van Kinga Bán en Elbert Smelt. De finale van de lijst werd op oudejaarsdag uitgezonden bij Groot Nieuws Radio.

Lauren Daigle genoot al veel airplay bij Groot Nieuws Radio, maar beleefde in 2019 ook haar doorbraak bij seculiere radiostations in Nederland. Het lied ‘You Say’ bereikte zelfs de twaalfde positie in de Nederlandse Top 40. Ook gaf ze uitverkochte concerten in Amsterdam en Utrecht. In de Top 1008 stijgt dit lied met 4 plekken naar nummer 1.

Op plek 2 staat het lied ‘Jezus Overwinnaar’ van Mozaiek Worship. In januari 2019 werd dit nummer gelanceerd op YouTube waar het nu al goed is voor meer dan 1,4 miljoen weergaven. Het lied werd oorspronkelijk geschreven door Eline Bakker, Kees Kraayenoord en Reyer.

Het duet ‘Leef met volle teugen’ van Elbert Smelt en Kinga Bán staat op nummer 3 in de Top 1008. Een afscheidslied, want niet veel later overleed zangeres Kinga Bán op 37-jarige leeftijd. Er is veel op Kinga gestemd. In de top 30 staan 8 liederen waar ze aan heeft meegewerkt.

De hele Top 1008 is hier te vinden. Ook is er een Spotifylijst beschikbaar van de nummers van de Top 1008.