Kerst is een tijd waarin we graag allemaal bij elkaar willen zijn. Samen eten, samen zingen én samen naar de kerk! Dit jaar ziet dat “samen” er heel anders uit. Gelukkig zijn er veel mooie initiatieven om toch een beetje saamhorigheid te ervaren deze kerst. Eén daarvan is de kerstdienst van THDV en Groot Nieuws Radio op 20 december!

En om dat zoveel mogelijk “samen” met anderen te doen, moedigen we je aan zoveel mogelijk anderen uit te nodigen de dienst ook te bekijken. Weet je al wie? Stuur dan onderstaande afbeelding door via e-mail, whatsapp of social media door hem te kopiëren of op te slaan.

Groot Nieuws Radio zendt op zondagochtend 20 december om 10:00 uur een speciale kerstviering van Tot Heil des Volks (THDV) uit vanuit de Noorderkerk in Amsterdam. Samuel Lee, voorganger en voormalig Theoloog des Vaderlands, spreekt in de dienst over het thema ‘Leef dichtbij’. Traditionele én nieuwe kerstliederen zullen gezongen worden door zangeres Elise Mannah, de band Trinity en daklozenkoor De Straatklinkers. De dienst is te volgen via Groot Nieuws Radio en via het YouTube-kanaal van Groot Nieuws Radio.

De kerkdienst is op zondag 20 december tussen 10:00 en 11:00 uur te horen bij Groot Nieuws Radio, te ontvangen via DAB+, grootnieuwsradio.nl en de gratis app van Groot Nieuws Radio. De viering wordt ook gestreamd via het YouTube-kanaal van Groot Nieuws Radio.