Tien jaar geleden presenteerde Tim Hendriks de eerste uitzending van radioprogramma Blessings, het programma waarin luisteraars verzoeknummers kunnen aanvragen met een opbouwende boodschap voor iemand anders: een Blessing. Presentator Tim Hendriks viert dit met de langste uitzending ooit: donderdag 24 maart vanaf 9 uur ‘s ochtends maakt hij 25 uur live radio bij Groot Nieuws Radio.

De speciale jubileumuitzending is de langste ooit bij Groot Nieuws Radio uitgezonden. Naast de vele verzoekplaten die een plek krijgen in de uitzending, komen verschillende artiesten live muziek ten gehore brengen. Ook wordt er geld opgehaald voor stichting Als Kanker Je Raakt.

In het bijzonder staat Tim stil bij de verhalen aan de andere kant van de radio: “Ik draai een verzoekplaat en op dat moment vertrouw ik erop dat het mooi aankomt. Door berichten van luisteraars weten we dat het programma dagelijks impact heeft. Ik zie er naar uit om die verhalen achter de Blessings te delen.”

Heb jij ooit een plaat aangevraagd of heeft iemand dat voor jou gedaan? Deel met ons hoe dat is gegaan en wat de impact is geweest! Wij horen graag jouw Blessings-ervaring!


Luister hier de aankondiging van de jubileumuitzending door Tim Hendriks: