Bid je met ons mee? Bij Groot Nieuws Radio is het woensdagavond vanaf 20:00 uur weer tijd voor een gebedsavond, live op de radio. Dit keer bidden we speciaal voor rust en vrede in deze tijd waarin veel onrust is vanwege het coronavirus. Ook bidden we voor andere actuele thema’s en gebedspunten die jij aandraagt.

Gebedspunten

Het leven ziet er wat anders uit, nu scholen gesloten zijn en veel werkenden thuis zitten. We bidden voor gezinnen, het thuisonderwijs, maar ook voor situaties van huiselijk geweld en relaties die onder druk staan. Tijdens de gebedsavond bidden we ook voor mensen met psychische klachten en dementerenden.

Waar zou jij graag voor willen bidden? Geef het door via onze website. We proberen alle gebedspunten in onze uitzending en/of gebedsbrief mee te nemen.

Stil worden

Woensdagavond nemen we ook de tijd om stil te worden, omdat het in alle onrust en hectiek vaak moeilijk is om je op God te richten. Tijdens de gebedsavond wordt muziek gedraaid die helpt om rust en focus te hervinden en die woorden kan geven als we zelf niet meer weten wat we zullen bidden.

De gebedsavond is woensdagavond 25 maart tussen 20:00 en 22:00 uur uitgezonden bij Groot Nieuws Radio. De uitzending is later ook terug te luisteren via Groot Nieuws Gemist. Tijdens de coronacrisis nemen we voorlopig elke woensdagavond de tijd om te bidden bij Groot Nieuws Radio.

Beeld: Unsplash