De maandelijkse gebedsavond is deze keer een week later. Op woensdag 2 november tussen 20.00 en 22.00 zullen we met elkaar bidden. het is deze woensdag in de protestantse traditie Dankdag voor Gewas en Arbeid. Deze gebedsavond willen de we dus ook met jou samen God danken voor alles wat Hij geeft.

Vanwege de herfstvakantie en ziekte zijn een aantal presentatoren van Groot Nieuws Radio niet aanwezig en wordt er met een kleiner team radio gemaakt. Daarom verplaatsen we de gebedsavond naar een week later.

Dankdag

Tijdens de gebedsavond willen we dus danken en bidden in aansluiting met Dankdag. Eerder meldden we dat genezing, geestelijke rust en vrede centraal staan. Deze punten nemen we uiteraard ook mee. Wil je mee bidden en danken? Luister op 2 november vanaf 20:00 uur naar Groot Nieuws Radio. Samen willen we tijdens deze Gebedsavond God zoeken en onze dankbaarheid, zorgen en verlangens voor Zijn troon brengen omdat we geloven dat Hij erbij is.

Deel jouw gebedspunt

Waar ben jij dankbaar voor? Of heb jij gebedspunten die je wilt delen? Vul dan het formulier hieronder in. Je kunt jouw gebedsvraag altijd inzenden via het gebedsformulier. We willen graag voor je bidden! Ook als je liever niet (anoniem) op de radio genoemd wordt, zal er altijd iemand voor je bidden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Anoniem?
Voorwaarden & Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.