Op woensdag 30 november tussen 20.00 en 22.00 is er weer de maandelijkse gebedsavond. Deze gebedsavond ligt de focus op gebed om genezing heling en (innerlijke) rust en vrede. Veel mensen ervaren de hectiek van het leven aan den lijve. Er is onzekerheid op tal van terreinen en de crisissen lijken zich op te stapelen. We mogen elkaar bij God brengen en nemen weer uitgebreid de ruimte voor gebedspunten van en voor luisteraars.

Tijdens de gebedsavond staan genezing, geestelijke rust en vrede centraal. Belangrijke onderwerpen die we, samen met onze luisteraars, bij God willen brengen. Wil je meebidden? Luister dan op 30 november vanaf 20:00 uur naar Groot Nieuws Radio. Samen willen we tijdens deze Gebedsavond God zoeken en onze zorgen, verlangens en dankbaarheid voor Zijn troon brengen omdat we geloven dat Hij erbij is.

Deel jouw gebedspunt

Heb jij gebedspunten die je wilt delen? Vul dan het formulier hieronder in. Je kunt jouw gebedsvraag altijd inzenden via het gebedsformulier. We willen graag voor je bidden! Ook als je liever niet (anoniem) op de radio genoemd wordt, zal er altijd iemand voor je bidden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Anoniem?
Voorwaarden & Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.