Op woensdag 2 februari om 20.00 uur is de maandelijkse gebedsavond bij Groot Nieuws Radio. Deze keer staat de jeugd centraal om voor te bidden. Uiteraard mag je ook andere gebedspunten aandragen. Je kunt je gebedspunt, ook anoniem, insturen via de website. We gaan altijd vertrouwelijk om met je gebedsvraag. Je kan zelf aangeven of jouw gebed mag worden meegenomen in de uitzending en/of de gebedsbrieven die we versturen.

Ook voor de jeugd is de coronacrisis niet makkelijk. Veel thuisblijven, afstand houden, activiteiten die afgelast worden. Uit onderzoeken blijkt dat jongeren in toenemende mate te maken krijgen met mentale problemen. Daarom willen we hen opdragen in gebed.

In de dagen na de uitzending wordt de maandelijkse gebedsnieuwsbrief verstuurd. Hierin delen we de gebedspunten die gedurende de afgelopen periode en tijdens de gebedsavond bij Groot Nieuws Radio zijn binnengekomen met de meebiddende luisteraars. Wil jij ook bij dit gebedsteam? Meld je dan hier aan voor de gebedsnieuwsbrief.

De Gebedsavond duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Normaal gesproken is de gebedsavond elke laatste woensdag van de maand, maar door omstandigheden is het deze keer een week later. De gebedsnieuwsbrief komt deze keer dan ook wat later in de mailbox dan gebruikelijk.

Beeld: Unsplash