Deze week maak je bij Groot Nieuw Radio kennis met het nieuwe album van Katie en Bryan Torwalt. De EP ‘Anticipation’ gaat over het zetten van een nieuwe stap in je leven met God en uitzien naar wat er komen gaat. ‘Anticipation’ is de opvolger van ‘Praise Before My Breaktrough’, dat het echtpaar in 2018 uitbracht.

Volgende stap in geloof

Op Facebook vertelt Katie dat een nieuw album hen altijd een beetje nerveus, maar toch ook vooral ontzettend enthousiast maakt. “Dit project is een beschrijving van de volgende stap in onze reis met God. Het is gevuld met de overweldigende aanwezigheid van God, die aan het werk is in ons leven, dat van onze familie en gemeenschap.”

Zoekende generatie

“We zijn ons er meer dan ooit van bewust dat we slechts een kleine glimp van Gods goedheid hebben gezien. Onze generatie zoekt, hunkert naar oplossingen en antwoorden. Maar al onze vragen leiden ons uiteindelijk terug naar Hem.”

Katie en Bryan Torwalt zijn sinds 2009 getrouwd. Niet veel later sloten ze zich aan als worshipleiders en schrijvers bij Jesus Culture. Voor hun eerste album uit 2011, Here On Earth, schreven ze het lied ‘Holy Spirit’ dat verschillende prijzen won. ‘Anticipation’ is uitgekomen op 18 oktober 2019 en bevat 6 nummers.

Beeld: Facebook