‘Behold Him’ is de titel van het nieuwste album van Paul Baloche, dat eind februari werd uitgebracht. Een album dat goed past in de voorbereidingstijd op het Paasfeest. “Er is geen grotere liefde dan dat Hij zijn leven voor ons gaf”, zingt Baloche in het lied ‘I Am Thankful’. ‘Behold Him’ is de nieuwe CD van de Week bij Groot Nieuws Radio.

Paul Baloche leidt al jarenlang aanbidding, onder andere in de Community Christian Fellowship in Lindale (Texas), en schrijft veel populaire aanbiddingsleiders. Dat schrijven doet hij samen met zijn vrouw Rita, waar hij al meer dan 27 jaar mee getrouwd is. ‘Behold Him’ is het 22e album dat Paul Baloche uitbrengt.

Een aantal jaar geleden maakte Paul Baloche een Nederlandstalig album, waarop hij samen te horen is met onder andere InSalvation, Forever Worship, Kees Kraayenoord en Reyer. Ook op het album ‘Behold Him’ werkt Paul Baloche samen met collega-aanbiddingsleiders. Dit keer ging hij de samenwerking aan met Kim Walker-Smith (Behold Him), Kari Jobe (Marvelous Things) en Leslie Jordan (I Am Thankful).

Luister hier naar het lied ‘Behold Him’ dat Paul Baloche uitvoert samen met een groot koor en orkest. “Jesus, Alpha and Omega. Our God, the Risen Savior. Oh, be still and behold Him.”

Luister de hele CD

Deze week hoor je het album ‘Behold Him’ van Paul Baloche bij Groot Nieuws Radio. De CD is ook te bestellen op Gospel.nl. Door via deze link te bestellen, steun je ook het werk van Groot Nieuws Radio. Het album is ook te streamen via Spotify.

Beeld: Facebookpagina Paul Baloche