Als je in 2018 bij het concert van Kari Jobe in Veenendaal was, heb je ook Cody Carnes ontmoet. Hij verzorgde namelijk het voorprogramma bij het concert van zijn echtgenote. Vrijdag bracht Cody Carnes zijn nieuwe album ‘Run To The Father’ uit. Deze week hoor je zijn nieuwe nummers bij Groot Nieuws Radio.

Het liefst combineert Cody Carnes authentieke aanbiddingsmuziek met een stukje kunstzinnigheid. Met zijn nieuwe album ‘Run To The Father’ focust hij vooral op de aanbidding. Met songwriters als Matt Maher, Cory Asbury, Steffany Gretzinger en Kristian Stanfill schreef hij de nummers.

De titeltrack ‘Run To The Father’ kennen we bij Groot Nieuws Radio natuurlijk al in de uitvoering van Matt Maher. Een lied dat doet denken aan de gelijkenis van de verloren zoon. Een zoon die klaar is met het steeds weer zichzelf verstoppen, maar toegeeft dat hij zijn Vader nodig heeft. ‘I run to the Father. I fall into grace. I’m done with the hiding. No reason to wait. My heart needs a surgeon. My soul needs a friend. So I’ll run to the Father. Again and again.’

Luister hier naar het lied ‘Run To The Father’ dat Cody Carnes zong op de Motion Conference.

“Ik bid dat de liederen leiden tot een nieuwe ontmoeting met Jezus”, vertelt Cody Carnes over het album. “Ik hoop dat mensen weten dat God waanzinnig liefdevol voor hen is en dat Hij in een intieme relatie met ons wil leven.”

Het album kun je luisteren op Spotify. De nummers hoor je deze week ook voorbij komen bij Groot Nieuws Radio.