Deze week hoor je nieuwe muziek van Emma Julia bij Groot Nieuws Radio. In juni bracht ze haar eerste EP ‘Come’ uit waarop 5 eigen nummers staan. Nummers die zijn ontstaan vanuit worstelingen, maar ook vanuit de blijdschap van het leven. Ze schrijft op haar Facebookpagina dat we God altijd kunnen danken prijzen, in elke situatie, als we er maar voor kiezen.

In de afgelopen tijd speelde Emma Julia op verschillende christelijke festivals. Zo was ze te horen in de theatertent op de Pinksterconferentie van Opwekking en op het BOOST Gospel Festival. In Arnhem gaf ze een concert.

Het album is tot stand gekomen dankzij een crowdfundingsactie op Voordekunst. 150 mensen hebben een bijdrage gedaan. Emma Julia is aangesloten bij het muzieklabel Inspire Records waar ook Eline Bakker en Chesron deel van uitmaken. Het label wordt aangestuurd door Jochebed Neuteboom en Reyer.

Op Spotify kun je twee nummers van haar EP horen. De CD kun je bestellen op Gospel.nl. Door via deze link te bestellen, steun je het werk van Groot Nieuws Radio.

Beeld: Facebook Emma Julia