Twee jaar na het album ‘Scars’ komt I Am They met een nieuwe CD. Faithful God is komende week CD van de Week bij Groot Nieuws Radio.

“Onze God is zo trouw,” vertelt Matt Hein, zanger en gitarist van I Am They. “Dat we deze cd kunnen uitbrengen is een teken van Zijn trouw in onze levens. We zijn erg enthousiast om deze nieuwe songs te delen. We bidden dat de liederen elk van jullie mogen zegenen en bemoedigen. We hopen dat deze plaat inspireert met vreugde, geluk en volharding, en dat het je keer op keer herinnert aan de onveranderlijke trouw van God. Jezus Christus blijft dezelfde, gisteren vandaag en tot in eeuwigheid! (Hebreeën 13:8)”

“Er is een groot verschil tussen het vorige album en Faithful God’, vertelt zangeres Abbie Parker. “We zien Gods trouw aan onze bediening. Zelfs wanneer we het gevoel hebben dat het over en uit is, krijgt onze bediening nieuw leven. Elk seizoen dat we ingaan, maakt dat we weer een niveautje hoger komen qua energie en enthousiasme. We zijn iedereen dankbaar voor alle liefde en support en we bidden dat deze liederen je inspireren om dichter bij Jezus te leven.”

Beeld: Facebook I Am They