Aanbiddingsleider Mack Brock lanceerde afgelopen vrijdag zijn nieuwe album ‘Space’. “Deze liederen brengen in herinnering dat Jezus altijd ruimte voor ons heeft. Het maakt niet uit wat je verleden is, in elk seizoen je zit, hoe je faalt en fouten maakt. Hij heeft een plek voor ons, gewoon zoals we zijn.” Space is deze vriendenweek CD van de Week.

“Dit album creeërt een safe space, een veilige plek, om ons hart te verbinden aan dat van Hem. Of het nu is als moment van worship, om uit te spreken wat Hij in ons leven doet, of gewoon simpelweg erkennen wie Hij is: mijn hoop is dat deze liederen je helpen om een nieuwe intimiteit met God te krijgen.”

De opnames waren erg speciaal, vertelt Brock in het persbericht. “Ik wilde graag aanbidden samen met de mensen die met ons zijn opgetrokken door het leven heen. De muzikanten zijn mensen waar ik vaker mee heb gespeeld, in verschillende seizoenen van mijn leven. De geluids- en videocrew zijn niet zomaar mensen die hun werk doen, maar mensen om wie ik veel geef, en zij om mij. We hebben een hand vol mensen gevraag bij de opnames aanwezig te zijn, en het is een ontzettend krachtige opnamedag geworden. Het was niet was we gepland hadden, maar het is denk ik de meest speciale opnamedag die ik ook heb meegemaakt. Door wie er in de ruimte waren en de aanbidding die we met elkaar hielden.”