Het nieuwe album Onmisbaar is het zevende Nederlandstalige volwassen-album van Marcel & Lydia. Er staan 6 nieuwe liederen op, aangevuld met twee al bekende liederen (Tot Het Einde Van De Tijd en Dit Is Jezus) die ze nog niet zelf op een album hebben gezet. Vrijdag waren ze alvast te gast in Backstage om meer te vertellen over het ontstaan van de plaat. Deze week hoor je de liederen van Onmisbaar regelmatig op Groot Nieuws Radio als CD van de Week.

“Onmisbaar gaat over dat we niet zonder God kunnen. Zoals we niet zonder de zon, water, zuurstof en liefde kunnen, kunnen we niet zonder God. God is onmisbaar in álles. Die onmisbaarheid komt in alle liedjes terug”

Marcel en Lydia zijn bekende gezichten voor jong en oud. Het duo schreef eerder al talloze liederen die in de Nederlandse kerken veel gezongen worden. Voorbeelden daarvan zijn De Vreugde Van U Is Mijn Kracht, Til Mij Op en Uw Genade Is Mij Genoeg. Een aantal maanden geleden brachten ze nog een Afrikaans kinderalbum uit, met vertalingen van 9 van hun bekende liederen.

Het hele releaseconcert is hieronder via Youtube terug te kijken.

Beeld: Facebook