De nieuwe CD van de Week bij Groot Nieuws Radio wordt geleverd door de Amerikaanse singersongwriter Micah Tyler. Op ‘Not Today’ is hij open over zijn geloof, de beproevingen die hij moest doorstaan en hoe hij God vond. “Als je een glimp wilt opvangen van hoe mijn leven de afgelopen jaren is geweest, dan kost het ongeveer 53 minuten om naar dit album te luisteren”, vertelt Micah.

Als luisteraar van Groot Nieuws Radio zal Micah Tyler geen onbekende voor je zijn. Nummers als ‘Different’ en ‘Never Been A Moment’ waren vaak te horen bij het christelijke radiostation. Ook in Amerika is hij flink aan de weg aan het timmeren. Hij toerde met artiesten en bands als MercyMe, Big Daddy Weave, Phil Wickham en We Are Messengers.

Het album ‘Not Today’ start Micah Tyler met een vrolijk statement, over wat het fundament onder zijn leven is. “How could I hide this joy inside of me. Amazing grace, oh Lord, how can it be. Every day of my life I want the world to see. I can’t get over what You’ve done for me.”

Luister hier naar het lied ‘AMEN’ van Micah Tyler.

Beeld: Site Micah Tyler