De kans is groot dat je een of meerdere nummers van Matt Redman kent. ‘10,000 Reasons (Bless The Lord)’ is een lied dat veel gezongen wordt in kerken. Deze en andere nummers zijn ook opgenomen in de bundel van opwekking. Onlangs kwam het nieuwste album ‘Let There Be Wonder’ van Matt Redman uit. Een CD waar de nadruk wordt gelegd op de naam, het karakter en het verhaal van Jezus.

“In de samenleving en in kerken is het verlangen om concreet te benoemen wie Hij is, en niet alleen in het algemeen te spreken over God. We willen Hem een naam geven en die naam van Jezus bezingen”, vertelt Matt Redman. In bijvoorbeeld het lied ‘Upon Him’ gaat het over de straf die eigenlijk voor ons was, dat Jezus die opz ich nam. ‘Christ has died, we are forgiven.’

Luister hier naar het lied ‘Upon Him’ van Matt Redman.

Het live-album is opgenomen in de Free Chapel in Orange County (Californië). Luisteren kan via Spotify of door de CD te kopen via bijvoorbeeld Gospel.nl.

Concert in Zwolle

Op donderdag 4 juni 2020 geeft Matt Redman een aanbiddingsconcert in de IJsselhallen in Zwolle. Kaartjes voor Groot Nieuws Radio presenteert Matt Redman zijn te verkrijgen via de site van Events for Christ.