Het fijne stemgeluid van Philippa Hanna is regelmatig te horen bij Groot Nieuws Radio. Door de jaren heen bracht ze verschillende albums uit, maar niet eerder kreeg het een predicaat ‘worship’. Daar komt met het album ‘Stained Glass Stories’ verandering in. Twee jaar lang werkte ze aan nieuwe aanbiddingliedjes en ontdekte ze hoe worship als medicijn werkt.

Twee jaar geleden kwamen Philippa Hanna en haar man in ingewikkelde periode terecht, met moeilijke situaties in hun families en kerk. Midden in die periode ging Philippa naar Nashville om nieuwe nummers te schrijven. Oorspronkelijk dacht ze aan het maken van nieuwe pop- en countryliedjes, zoals we die kennen van haar vorige platen. Maar tijdens de schrijfsessies kwam Philippa erachter wat de enige weg is dwars door de moeilijke situatie heen. Dat is het opkijken naar God, een complete focus op de relatie met hem en erkennen dat God groter is dan deze dingen.

Deze week hoor je de nieuwe nummers van ‘Stained Glass Stories’ bij Groot Nieuws Radio, want het is de CD van de Week. Je kan de liedjes ook luisteren via Spotify of door de CD te bestellen bij Gospel.nl.

In verwachting

Naast het uitbrengen van een nieuw album had Philippa Hanna deze zomer nog meer goed nieuws te brengen. Zij en haar man Joel zijn in verwachting van een baby. In januari verwachten ze dat het kind geboren gaat worden.

In een YouTube-video vertelt Philippa Hanna meer over haar nieuwe album.

Beeld: Facebookpagina Philippa Hanna