Nu de sint het land uit is, is het tijd voor kerstmuziek bij Groot Nieuws Radio! We beginnen met het nieuwe kerstalbum van Philippa Hanna: Christmas – The Greatest Story dat in de spotlight staat als CD van de Week. Een album met kerstklassiekers in een Philippa Hanna-jasje.

Het is een bijzonder kerstseizoen voor Philippa Hanna. Na 11 jaar huwelijk verwachten zij en haar man Joël in januari 2021 hun eerste kindje.  “Nu de uitgerekende datum dichterbij komt ben ik opnieuw gaan nadenken over het het verhaal van kerst, de reis van Maria die voor het eerst moeder wordt, de nederige geboorte van onze Verlosser onder uitdagende omstandigheden,” vertelt ze.

“Het afgelopen jaar was voor ons allemaal uitdagend en confronterend. Het is ook voor mij een bijzondere tijd, gezegend en tegelijkertijd kwetsbaar door de zwangerschap. De wereld is veranderd, en het is onmogelijk om je niet af te vragen ‘ben ik gek om een kindje in deze wereld te brengen?’ Maar de wereld waarin Jezus werd geboren was ook gevaarlijk, en juist door Zijn komst hebben we een hoopvolle toekomst.”

“In deze tijd voor kerst word ik opnieuw gegrepen door de nederigheid en kracht van de bijzondere geboorte, die ons hoop geeft voor morgen. Juist nu is het moment om de komst van onze Redder in een onrustige wereld te bezingen,” gaat Philippa verder. “Ik ben heel enthousiast om deze verzameling met mijn favoriete Christmas carols te delen en hiermee de geboorte van Jezus te vieren! Dankzij hem kunnen we vrede ervaren.”