Vorig jaar vierde Ryan Stevenson zijn veertigste verjaardag, een moment om terug te kijken op de jaren die voorbij zijn gegaan. Dat doet hij onder andere op zijn nieuwste album ‘Wildest Dreams’. Elke keer dat hij dacht waar hij precies naar zocht, liet God hem iets zien dat beter was dan hij ooit had gedroomd, zo zingt hij in de titelsong.

Het leven had ook hobbels in de weg. “But I’m learning to fly as the story unfolds. And every single turn of the page is a beautiful reminder that You’re setting the stage”, is nog zo’n mooie zijn uit het lied ‘Wildest Dreams’. De les die Ryan leerde, is om geen zorgen te maken over wat wel en niet gebeurt in de toekomst. “Ik nam een houding aan waarin ik ‘succes’ probeerde te behouden. Dat is enorm vermoeiend en een dief van vreugde en vrede”, vertelt hij in een interview met CCMmagazine.

‘Wildest Dreams’ is een toepasselijke titel.  “Ik heb echt het gevoel dat God me blijft verbazen, hij is aanwezig op manieren die ik nooit voor mogelijk heb gehouden. Hij geeft zijn goedheid en zegen, zelfs in het midden van de chaos. Het is beter dan ik had gedacht in mijn wildste dromen.”

Luister hier naar het lied ‘Wildest Dreams’ van Ryan Stevenson.

Op het album blikt Ryan Stevenson ook terug op zijn tienerjaren (My ’90s) en kijkt hij vooruit naar de toekomst (The Best Is Yet To Come). De nummers van ‘Wildest Dreams’ hoor je deze week bij Groot Nieuws Radio, want het is de CD van de Week. Het album kun je ook luisteren op Spotify.

Beeld: Facebookpagina Ryan Stevenson