Basisscholen moeten tóch een week eerder dicht, bleek gisteravond bij de coronapersconferentie. Voor veel ouders is het best een klus om die week rond te krijgen. Marcel en Lydia Zimmer helpen een handje om in ieder geval de dag goed te beginnen. Op het YouTube kanaal van Marcel & Lydia is komende week iedere werkdag om half negen een livestream met een Goedemorgen-Momentje.

In Laurens Lunchroom vertelde Marcel meer over het initiatief. “We zagen de vervroegde kerstvakantie al een klein beetje aankomen. Lydia kwam met het idee om ‘s ochtends vroeg een momentje doen. Zulke ‘momentjes’ hebben we het afgelopen jaar al regelmatig gedaan.” Het goedemorgen-momentje is een soort dagopening, legt Marcel uit. “We willen de dag graag beginnen met de zegen van God. Het zal niet een livestream van een uur zijn, eerder een kwartiertje. We willen het positief insteken in deze tijd en hebben er heel veel zin in. En luisteraars kunnen helpen! Je kunt een verzoekliedje opgeven door middel van van een tekening, eigenlijk een soort werkopdrachtje. Dus teken je verzoeknummer, maak een foto en mail die naar: livestream@marcelenlydia.nl. We willen zo de dag positief, en samen met elkaar én God beginnen.

De aankondiging van de Goedemorgen-momentjes door Marcel & Lydia. Het artikel gaat hieronder verder.

 

Ook voor Marcel en Lydia is het de tijdens de coronapandemie enorm schakelen, maar ze blijven positief. “Wij vinden het superleuk om dit te doen, dat we kunnen blijven zingen en Gods liefde kunnen delen door de livestreams heen. De meeste concerten zijn geannuleerd. Met dit soort dingen houden we onszelf toch een beetje bezig. Ons hart ligt ook echt bij het delen van de liedjes en die liefde.”

Luister het hele gesprek met Marcel hieronder terug. De livestreams van Marcel en Lydia zijn dus vanaf maandag 20 december 2021 tot en met vrijdag 24 december elke ochtend om half 9 via hun eigen youtubekanaal te volgen.