Als je de radio nu op 1008 AM zet, dan hoor je niet meer de uitzending van Groot Nieuws Radio. Vanaf 1 januari 2019 zenden we alleen digitaal uit via DAB+, internet en interactieve televisie. Stap je met ons mee over? Kies voor een manier van digitaal luisteren die bij jou past en geniet ook in het nieuwe jaar van Groot Nieuws Radio. In dit artikel lees je hoe je ook nu nog kan overstappen.

Oplossing voor de auto

In de auto heb je verschillende mogelijkheden om af te stemmen op Groot Nieuws Radio. De eerste is het aanschaffen van een DAB+ adapter. Een adapter is een klein kastje die je aansluit op je huidige autoradio. Via DAB+ kun je vervolgens in heel Nederland afstemmen op Groot Nieuws Radio en alle andere publieke en commerciële radiozenders. Je hebt al een DAB+ adapter voor € 99 via een van de garages aangesloten bij de Groot Nieuws Radio Businessclub. Hier lees je meer.

Heb je een ruime databundel? En kun je jouw smartphone aansluiten op je autoradio via Bluetooth of een aux- of usb-kabel? Luister dan via de vernieuwde Groot Nieuws Radio app die beschikbaar is voor iOS en Android. Ben je vaak onderweg en verstook je veel data, dan kan een DAB+ adapter op termijn goedkoper zijn.

Oplossing voor thuis

Voor thuis zijn veel opties om digitaal te luisteren. Ons advies is om eerst te onderzoeken of je al een mogelijkheid hebt om digitaal te luisteren. Ben je bijvoorbeeld klant bij KPN, XS4ALL, Telfort, Solcon, Delta of Kabelnoord? Dan kun je luisteren via interactieve tv (kanaalnummers vind je hier).

Heb je een tablet of smartphone? Luister dan via onze app.

Je kan ook een internetradio of DAB+ radio aanschaffen voor thuis, kijk in onze winkel voor een aantal modellen.

Heb je vragen?

Al je vragen kun je stellen via de digitaliseringslijn. Bel 088 – 027 5678, spreek je vraag in en laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je terug met een antwoord. Mailen kan ook: digitaliseringslijn@grootnieuwsradio.nl.