Op Tweede Paasdag hoor je het Paasevenement Simply Jesus live bij Groot Nieuws Radio. Tussen 09:30 en 15:00 uur doen Eunice Nahuis en Lukas Kramer verslag van het evenement, dat door het coronavirus niet in Omnisport in Apeldoorn gehouden wordt, maar in een andere vorm tóch door kan gaan.

Het moest een groots evenement worden, maar vanwege de verspreiding van het coronavirus besloot zendingsorganisatie Go and Tell om het niet door te laten gaan. Althans, niet met een grote groep mensen in een zaal in Apeldoorn, maar online en via Groot Nieuws Radio gaat Simply Jesus alsnog door.

Programma

Tijdens Simply Jesus zal David de Vos twee keer preken. ‘s Ochtends spreekt hij over het thema ‘Nog voor de wereld bestond’, waar hij over doorpraat met Wilkin van de Kamp. ‘s Middags spreekt David over het thema ‘Genoeg is genoeg’. Ook Joyce de Vos zal een overdenking verzorgen over thema ‘Goed kiezen’. Muziek is er van o.a. Dwight Dissels, LEV en InSalvation.

Op deze dag wordt ook het nieuwe dagboek ‘Sterker’ van David de Vos gepresenteerd, gebaseerd op de overdenkingen die hij al jarenlang maakt voor Groot Nieuws Radio. Wilfred Hardeman, directeur van Groot Nieuws Radio, zal het eerste exemplaar in ontvangst nemen. Luister hier een gesprek over het dagboek in De Nieuwe Morgen.

Luisteren

De live-uitzending van Groot Nieuws Radio start op Tweede Paasdag om 09:30 uur. Groot Nieuws Radio luisteren kan onder andere via de site, app, DAB+ en interactieve tv. Bekijk hier alle opties om Groot Nieuws Radio te ontvangen.

Beeld: Go and Tell