In het bijbelstudieprogramma ‘Op weg met de Bijbel’ hoor je vanaf maandag 1 april een serie met Wilkin van de Kamp over de laatste 18 uur van Jezus. In de uitzendingen komen de zeven wonderen van het kruis voorbij waarover Wilkin een boek heeft geschreven. Presentator Carola Veldhuizen: “Ik vind het goed om stil te staan bij het lijden van Jezus. En niet alleen bij het lijden dat Jezus heeft doorstaan, maar ook bij de overwinning die Hij heeft behaald.”

Wonder

In de uitzendingen op maandag 1 april en maandag 8 april wordt het thema geïntroduceerd. Vanaf maandag 15 april staat elke dag één wonder centraal. In de ‘stille week’ krijg je zo elke dag iets mee over vergeving, verlossing, reiniging, genezing, bevrijding, verzoening en wedergeboorte.

Naderen

In het boek ‘De laatste 18 uur’ schrijft Wilkin van de Kamp: “Misschien denk je dat je het lijdensverhaal van Jezus al kent. Dan wil ik je toch uitdagen om met mij mee te gaan naar Jeruzalem, waarin we proberen zo dicht mogelijk Jezus te naderen om te begrijpen hoe onmetelijk groot het offer is dat Hij voor ons heeft gebracht. Het is mijn gebed dat je een grotere passie mag ontvangen voor de Man die de wereld definitief veranderd heeft: Jezus Christus van Nazareth.”

‘Op weg met de Bijbel’ is een programma van Trans World Radio en wordt elke werkdag uitgezonden vanaf 22:00 bij Groot Nieuws Radio. Speciaal voor deze serie is er ook uitzending op Stille Zaterdag en Eerste Paasdag. Het boek ‘De laatste 18 uur’ van Wilkin van de Kamp kun je ook bestellen op Kameel.nl. Door via deze link te bestellen, steun je ook het werk van Groot Nieuws Radio.