In 2015 en 2016 was Jorieke Fredrikze tien maanden lang niet te horen op de radio. Ze kwam door diverse redenen in een burn-out en ging door een diep dal. In de documentaire ‘Ik voelde niets’ deelt ze haar verhaal. Hiervoor voerde ze gesprekken met haar moeder, een goede vriendin, haar coach Arie de Rover, leidinggevende Wilfred Hardeman en EO-presentator Herman Wegter. Als rode draad zijn fragmenten uit Jorieke’s dagboek te horen.

Veel mensen vroegen Jorieke de afgelopen periode waarom ze dit heel persoonlijke verhaal wil delen. Ze zegt hier zelf over: “Voor mij past het delen van dit verhaal met de luisteraar in het proces waar ik nu in zit. Naast het persoonlijke verhaal, beschrijft het onder andere mijn worsteling met het werk bij Groot Nieuws Radio. Het geeft mij lucht en ruimte om eerlijk te zijn over wat ik heb meegemaakt.”

De documentaire van Jorieke kun je hier luisteren.

Adres: Zandstraat 36, 3901 CM Veenendaal

Telefoon: 0909 123 1008 (55 ct/min). Wij kunnen je niet direct telefonisch te woord staan, maar je kunt wel een voicemail inspreken. Daarop proberen wij binnen 3 werkdagen te antwoorden.

WhatsApp: 0627065112

Luister overal naar Groot Nieuws Radio met de vernieuwde app. Haal nu de app binnen op je smartphone of tablet.