Gratis cd of boek voor nieuwe vrienden

Word vriend voor € 7,50 per maand en ontvang gratis een cd of boek naar keuze, bijvoorbeeld het nieuwe album ‘The Blessing’ van Kari Jobe. Op de cd staan in totaal vijftien tracks en het bevat bij elkaar meer dan drie uur aan worship, waaronder natuurlijk de titeltrack ‘The Blessing’ dat hét worshiplied van 2020 geworden tijdens de coronapandemie.

Liever een ander cadeau ontvangen? Je kan ook kiezen voor de cd ‘Dansen In De Regen’ van LEV, de cd ‘Volume 1’ van Mannenensemble Espressione of het boek ‘Genadeloos Goed’ van Arie de Rover.

Waarom geven aan Groot Nieuws Radio?

Elke dag maken we bij Groot Nieuws Radio programma’s die je positief inspireren en opbouwen in je geloof. Help je ons mee met onze missie? Radio maken is niet gratis. De studio vraagt om onderhoud en programma’s moeten voorbereid worden. Help jij ons mee? Met jouw steun maken we elke dag programma’s met goede gesprekken en christelijke muziek. We zijn voor onze inkomsten afhankelijk van adverteerders en vrienden. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Word jij vriend van Groot Nieuws Radio?

Periodiek schenken

Naast het geven van een eenmalige gift is het ook mogelijk om periodiek een gift over te maken naar Groot Nieuws Radio. Lees hier meer over belastingvrij schenken.

Het rekeningnummer van Groot Nieuws Radio: NL29RABO0319001008 t.n.v. Stichting Groot Nieuws Radio (BIC-code: RABONL2U RSIN: 820381159)

ANBI status

Groot Nieuws Radio heeft de ANBI-status. Onze ANBI publicatie vind je op deze pagina.