Ga jij dit jaar naar Opwekking? Wij zijn er in elk geval bij! Ook dit jaar staat onze studio op het hoofdterrein van de pinksterconferentie. We kunnen niet wachten om je daar te zien!  Ook vanuit huis kun je live meekijken en -luisteren. Zo hoef je niets te missen.

Opwekking Top 100

Op vrijdag beginnen we het weekend met de Opwekking Top 100. Voor het tiende jaar op rij stelden onze luisteraars de lijst samen. De mooiste nummers van Opwekking draaien we tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Dit jaar doen we dat voor het eerst live vanaf het terrein van Opwekking. Zo kom je vast helemaal in de stemming!

Programma

Na de ontknoping van de Opwekking Top 100, schakelen we over naar de pinksterconferentie. Het hele weekend hoor je samenkomsten, seminars, live muziek én verslaggeving vanaf het Opwekking terrein. Op vrijdag beginnen we om 18:30 uur al met het eerste optreden. Matthijn Buwalda speelt dan in onze studio een aantal van zijn nummers. Benieuwd wie er nog meer langskomen? Hier vind je het hele programma!

Ontvang het spel 40 Tellen Kampvuur-editie

Ben jij bij Opwekking? Dan hebben we iets leuks voor je! In onze studio het kun je het spel 40 Tellen Kampvuur-editie ophalen. Dit spel ontwikkelden we samen met Pro Life Zorgverzekeringen.

Beleef Opwekking op afstand

In de afgelopen twee jaar ervaarden we dat de Pinksterconferentie meer is dan een plek. Het is een moment waar God mensen ontmoet en aanraakt, waar ze zich ook bevinden.

Daarom kun je ook dit jaar weer de Pinksterconferentie op afstand beleven. Het hele weekend is er een livestream beschikbaar om Opwekking mee te maken, waar je je ook bevindt. Daarnaast kun je natuurlijk gewoon blijven luisteren naar Groot Nieuws Radio, zodat je ook onderweg kunt meegenieten.