Het Pinksterweekend bij Groot Nieuws Radio ging van start met live muziek van InSalvation. Annemarie Biljard sprak bandleden Jafeth en Sifra tussen de nummers door. “Op momenten dat je niet meer zo vaak kan optreden, genieten we er extra van om te zingen ‘Halleluja, ik houd van U!'”

Vlak voor de start van Het Pinksterweekend werd bekend dat het nummer ‘Vul dit huis met Uw glorie’ op nummer twee in de Opwekking top 100 was geëindigd. Jafeth: “Ik was echt positief verrast! Je krijgt wel mee dat het nummer op veel plekken gezongen wordt, maar ik ben echt dankbaar dat het nog zoveel harten mag raken en mensen mag helpen in het aanbidden van God. Dit nummer is ontstaan tijdens een moment van aanbidding, achter mijn piano in januari 2014. Het was echt het verlangen en gebed: Hier ben ik, vul mijn huis met uw Glorie. Het woord huis heeft de afgelopen jaren een heel andere dimensie gekregen. Het is heel mooi hoe God op al die verschillende manieren kan werken.”

Vlak voor corona in Nederland begon, had InSalvation nét een nieuw album uit gebracht. Sifra: “Ik weet het nog heel goed. We zouden naar België gaan, en dat ging niet door. Ik dacht toen nog: Fijn, even een vrij weekend. Volgende week kan het wel weer. Na een paar weken kwam het pas binnen: We hebben zo lang naar dit album toe gewerkt, ons hart en ziel erin gestopt, maar dan gaat het opeens niet door. We hebben niet lang bij de pakken neer gezeten. We zijn een academy gestart, waarin je in tien weken op reis kunt van Egypte naar het beloofde land, net als het album.” Jafeth: “Onze muziek is er om een doel te dienen: God ervaren. Dat verandert levens, en zet mensen uiteindelijk in vuur en vlam.”