De Amerikaanse band Casting Crowns geeft op 21 mei 2020 een concert in de Jaarbeurs in Utrecht. De groep, bekend van populaire nummers als ‘Who Am I’ en ‘Voice Of Truth’, keert met een uitgebreid repertoire terug naar Nederland. Groot Nieuws Radio gaf woensdagochtend maar liefst vijf toegangskaarten weg aan luisteraar Gesina.

Verslaggever Nando Kok had zich verstopt op een geheime locatie in Nederland. Door middel van hints in de programma’s en op Instagram konden luisteraars raden waar hij precies was. Uiteindelijk wist Gesina hem vlak na 10:00 uur te vinden, waardoor zij de winnaar is van 5 concertkaarten. Op Facebook vind je een video van de ontknoping.

De tekst gaat door onder de video.

Geloofsleven

De band Casting Crowns wordt gerekend tot de populairste artiesten in de christelijke muziek. Toch ligt de hoogste prioriteit nog altijd bij hun plaatselijke kerk in Atlanta. Daaromheen worden zorgvuldig de andere optredens gepland. Door de jaren weet de band te overtuigen door de inhoud van de nummers. Tienduizenden luisteraars herkennen iets van hun geloofsleven in het repertoire van Casting Crowns.

Bestel je kaarten

Kaarten voor het concert van Casting Crowns in de Jaarbeurs in Utrecht zijn verkrijgbaar via de website van Events for Christ. Een toegangskaart kost € 34,50 (excl. reserveringskosten). Met de kortingscode ‘gnr’ krijg je als luisteraar van Groot Nieuws Radio € 2,50 korting per kaart. Deze code is geldig tot en met 14 januari 2020.

Beeld: Facebook Casting Crowns