Lou Fellingham staat woensdagavond in het voorprogramma van het concert van Michael W. Smith in Club Ahoy in Rotterdam. In Backstage vertelde ze wat haar verlangen is als ‘support artist’. “Het is een mooie kans om te zingen over waarheid, om te aanbidden en hopelijk mensen naar God te leiden en om hen te herinneren aan wie God is en aan zijn liefde”, vertelde Lou woensdagmiddag bij Groot Nieuws Radio.

Nieuwe liederen

“Het is erg spannend, ik ben een klein beetje nerveus”, geeft Lou Fellingham toe. “Als support artist heb je een andere rol, je mag de zaal voorbereiden en aandacht vragen voor wat komen gaat. Ik kijk uit naar vanavond!” Even heeft ze nagedacht om ook een lied van Michael W. Smith te zingen, maar ze heeft zichzelf ingehouden. Ze zal bekende liederen uit de kerk zingen, maar ook liederen uit haar eigen reportoire. “Sommige liederen zullen bekend klinken, sommige liederen zijn nieuw.”

Na het concert van Michael W. Smith is Lou Fellingham beschikbaar om te praten en ‘huggen’ met fans, vertelde ze in Backstage.

Beeld: Facebookpagina Lou Fellingham