Als je de eerste tonen van ‘10,000 Reasons’ hoort, dan zing je dit lied van Matt Redman ongetwijfeld mee. En zo zijn er nog meer voorbeelden te noemen van liederen die hij schreef en een plek in de kerk hebben gekregen. Op donderdag 4 juni 2020 presenteren Groot Nieuws Radio en Events For Christ een aanbiddingsavond met Matt Redman in de IJsselhallen in Zwolle. Kaartjes kun je nu reserveren!

Unieke karakter

Verschillende van zijn liederen zijn in Nederland opgenomen in de bundel van Opwekking. Het lied ‘10,000 Reasons’ staat ook al jaren hoog in de Top 1008 van Groot Nieuws Radio. Twee jaar lang stond dat lied zelfs op nummer 1. De liederen die hij brengt, wijzen keer op keer op het unieke karakter van God en de relatie die Hij met ons heeft.

Met het concert op 4 juni 2020 in Zwolle keert Matt Redman terug van een relatief rustige periode waarin hij onder andere nieuwe muziek schreef. Tijdens het optreden gaan we daar zeker meer van horen. Kaarten voor het concert van Matt Redman bestel je via de website van Events For Christ.

De Matt Redman Spotifylijst

Op Groot Nieuws Radio hebben we bij de bekendmaking van dit concert een uur lang alleen maar nummers gedraaid van Matt Redman. Geniet van zijn aanbiddingsliederen met deze Spotifylijst!