Voor Michael W. Smith is het een bijzonder jubileumjaar. Het begon met een speciale viering en tour rond het 35-jarig bestaan van zijn lied ‘Friends’. Het gaat verder met de markering van 40 jaar waarin hij tot de top van christelijke muziek gerekend wordt. Nederland wordt tijdens dit bijzondere jaar niet overgeslagen. Groot Nieuws Radio presenteert Michael W. Smith op zondag 19 juli 2020 met een avondvullend concert in de Ahoy Rotterdam.

Friends

Je hoeft slechts de allereerste tonen van ‘Friends’ te horen of een stadion vol mensen zingt mee. Michael W. Smith heeft met zijn muziek al decennia lang dat effect. Vooral in Nederland, waar hij met name sinds zijn ‘Worship’ albumreeks enthousiast ontvangen wordt. De lijst liedjes die hij wortel hielp schieten in ons land, is groot: ‘Healing Rain’, ‘Great Is The Lord’ en natuurlijk ‘Above All’.

De tekst gaat door onder de video.

Pianopop

Michael W. Smith behoort onmiskenbaar tot de absolute top van christelijke muziek. Zijn pianopop, warme persoonlijkheid en oneindige creativiteit maken hem wereldwijd geliefd. Toch heeft Smith al jaren een bijzondere ‘klik’ met het Nederlandse publiek. Daarom viert hij op 19 juli zijn diverse jubilea in Rotterdam. Een avondvullend concert dat voor een groot deel in het teken staat van zijn aanbiddingsalbums.

Speciaal voor dit concert zal Michael W. Smith tijdens een deel van het programma ondersteund worden door een groot projectkoor van The Choir Company onder leiding van Maarten Wassink. Natuurlijk zullen favorieten van albums als ‘Worship’ en het recente ‘Surrounded’ niet ontbreken.  

Bestel je kaarten

Kaarten voor het concert van Michael W. Smith  zijn verkrijgbaar vanaf € 30 per stuk. Het betreft een concert met zitplaatsen. Tickets zijn te bestellen via de website van Events for Christ.

Beeld: Facebookpagina Michael W. Smith