Band LEV bracht deze week hun nieuwe kerstlied ‘Totdat Hij weer bij ons komt’ uit. In Backstage vertelt Freek van de Brugge, zanger van de band, meer over het nummer.

“Hoewel er in de clip verwijzingen naar corona zitten, is het niet speciaal voor nu geschreven. Toch past het heel goed in deze tijd en we besloten het uit te brengen.” LEV brengt met dit nieuwe kerstlied een boodschap van hoop, juist in deze onzekere en soms eenzame tijd. “Met kerst vieren we de geboorte van Immanuel, God met ons. En dat goede nieuws willen wij blijven vertellen. Wij zingen het door, totdat Hij weer bij ons komt. In de clip zie je ook hoe we dat vandaag de dag doen, online komen we bij mensen thuis op de bank.”

“Het goede nieuws is geboren
Mens geworden
Doorverteld aan ons
Het klinkt in engelenkoren
Wij zingen het door
Totdat Hij weer bij ons komt”

– Totdat Hij weer bij ons komt, Lev

Tekst loopt door onder de video

Op 19 december geeft LEV een online concert. “We zijn gewend aan het raken aan dat we veel dingen online doen, maar tegelijkertijd ligt onze kracht in het samen zijn met mensen zijn, dat heeft ook ons hart. Dat is ook onze kracht als band. Dat we heel dichtbij kunnen komen met onze liedjes en onze verhalen. We doen het nu zo goed als mogelijk online, maar we zien er heel erg naar uit om weer lekker te zingen in concertzalen.

Hieronder hoor je het hele gesprek dat Freek in Backstage had. Kaartjes voor het online concert zijn te reserveren via TrueTickets.nl/lev

Beeld: band Lev