Er staan dit jaar weer veel nieuwe liederen in de Top 1008. Ook Nederlandse artiesten hebben prachtige nieuwe muziek uitgebracht. We hebben een aantal pareltjes voor je op een rij gezet!

#615 Lars Gerfen – Mijn Koning
Een eerlijke, pure tekst. Lars schreef het tijdens een bijzondere ervaring. “Het voelde als een soort hernieuwde kennismaking met Jezus. Ik was er niet naar op zoek maar het overkwam me.” En dat hoor je terug in dit mooie lied.

#491 InSalvation – Let The Heavens Open (ft. Leeland Mooring)
InSalvation maakte dit jaar samen met Leeland Mooring (frontman van de band Leeland) dit mooie aanbiddingslied dat smaakt naar meer.

#152 Chesron – Bron (ft. Reyer)
Een toffe samenwerking tussen Chesron en Reyer, wat uitmondde in het lied Bron. Hopelijk gaan we nog veel meer van Chesron horen.

#149 Adem Project – Wat Een Liefde
Adem Project is een collectief van Nederlandse muzikanten. Hun motto is: ‘Goede Nederlandse songteksten komen harder binnen. Ze zijn rauwer, eerlijker, dichtbij en je weet wat je zingt.’ Wat Een Liefde is daar een prachtig voorbeeld van.

#??? Mozaiek Worship – Jezus Overwinnaar
Hét lied van 2019. De vraag was niet óf deze krachtige worshipsong in de Top1008 zou komen, maar vooral op welk plekje. Dat houden we nog even geheim…

De hele Top 1008 is hier te vinden. Ook is er een Spotifylijst beschikbaar van de nummers van de Top 1008.