Sinds de allereerste optredens is er een klik tussen de Ierse band Rend Collective en het Nederlandse publiek. In 2020 komen ze opnieuw naar Nederland om hun nieuwe album te lanceren tijdens concerten in Amsterdam en Zwolle. Reserveer nu exclusief via deze website jouw tickets voor Groot Nieuws Radio presenteert Rend Collective.

Op 27 september 2020 geeft Rend Collective een concert in De Melkweg in Amsterdam. Op 16 oktober 2020 is de band te horen in de IJsselhallen in Zwolle. Woon je in België? Op 15 oktober 2020 geeft Rend Collective een optreden in La Madeleine in Brussel.

Evangelie dichtbij

Het is de missie van Rend Collective om het evangelie dichterbij te brengen door het niet alleen te bezingen, maar het ook echt te laten beleven. Op festivals en evenementen zoals de EO-Jongerendag zorgde de band voor een knallend feest. Bij Groot Nieuws Radio zijn nummers als ‘My Lighthouse’, ‘Build Your Kingdom Here’ en ‘Your Name Is Power’ vaak te horen.

Rend Collective & LEV

Ook de Nederlandstalige versies van de band LEV zijn veel te horen bij Groot Nieuws Radio. Op hun albums zijn versies van Rend Collective-klassiekers te horen zoals ‘God van Licht’ en ‘Uw Liefde Wint Elke Strijd’. LEV-bandleden Freek van der Brugge en Liesbeth Koedoot waren vrijdagmiddag te gast bij Groot Nieuws Radio om de tour van Rend Collective aan te kondigen.

Bestel je kaarten

Via de website van Events for Christ kun je kaarten bestellen voor de concerten van Rend Collective. Een toegangskaart kost € 22 per stuk.