Er kan nog een paar dagen gestemd worden voor de Opwekking Top 100! Elk jaar presenteert Groot Nieuws Radio de Opwekking Top 100, de lijst met de beste Opwekkingsliederen volgens de stemmer. Breng uiterlijk vrijdag 18.00 uur je stem uit en maak kans op één van de 350 prijzen: Sony oortjes of een Sony speaker!

Feestelijke opening

Gezina van den Bos, zangeres in de Opwekking Band, bracht dit jaar de eerste stem uit voor de Opwekking Top 100. Een lied dat volgens haar niet mag ontbreken is 575: ‘Jezus Alleen, Ik Bouw Op Hem.’ “Dit lied is allesomvattend. Het zegt alles, van de liefde voor Jezus tot Zijn liefde voor ons. Het raakt mij diep als ik het zing.” Andere nummers uit haar stemlijst zijn ‘Ik Hou Van U’ (lied 150) en het nieuwe ‘Dank U Jezus Voor Uw Kostbaar Bloed’ (lied 875). Voor Gezina wordt de komende pinksterconferentie een bijzondere, omdat ze voor het eerst als één van de zangleiders van de samenkomsten op het podium staat.

Live vanaf Opwekking

Dit jaar presenteert Groot Nieuws Radio de Opwekking Top 100 op 26 mei live vanaf Pinksterconferentie Opwekking. We kijken er naar uit om je te ontmoeten in de studio! Of kijk live mee via de livestream. Ook de rest van de conferentie wordt live uitgezonden. Bekijk alle info via www.grootnieuwsradio.nl/opwekking

Stem en win

Breng deze week je stem uit voor de Opwekking Top 100 en maak kans op één van de 350 prijzen: Sony draadloze oortjes of Sony bluetooth speakers. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door De christelijke zorgverzekeraar. Dat is de nieuwe naam van Pro Life Zorgverzekeringen.